Om ICON Scandinavia AB

ICON marknadsför integrerade och designade ljud-, bild- & styrsystem för det intelligenta hemmet och för offentliga miljöer. ICON verkar som generalagent för utvalda varumärken och marknadsför produkter via certifierade installatörer och återförsäljare i Sverige, Danmark och Finland.

Vi behöver nu förstärka vårt team med en teknisk säljstödsfunktion. Dina uppgifter kommer att vara att hjälpa våra återförsäljare att designa A/V-system för sina olika projekt samt tillhandahålla teknisk support för våra olika varumärken. Du bidrar även genom att organisera teknisk dokumentation, samt att i vårt labb testa olika lösningar, konfigurationer och integrerade system. Viss del av din arbetstid kan ske ute bland våra återförsäljare, men primärt är arbetsrollen placerad på vårt kontor i Hedefors utanför Göteborg.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom A/V-installationsbranschen samt en gymnasial utbildning inom hamdel och/eller teknik. Du behöver mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Förmågan att dokumentera tekniska lösningar, system och produktdata på ett snyggt och pedagogiskt sätt är viktig och goda kunskaper i Word, Excel och PowerPoint är meriterande.

Rollen kräver ett genuint teknikintresse och ett mindset att i alla lägen vilja hjälpa våra återförsäljare med olika supportärenden och liknande.

Vi kommer att utvärdera ansökningar löpande. För ansökan och vid frågor om tjänsten kontakta VD Erik Dahlström, erik.dahlstrom@iconscandinavia.se.

 

Omfattning: Tjänsten är en heltidstjänst

Placering: Stenkullen (Lerum) eller Stockholm

Start: Efter överenskommelse