Elan Home Systems (USA)

ELAN Home Systems har utvecklat innovativa och prisbelönta produkter för multi-room audio / video och hemautomationsystem sedan 1989. ELAN’s system var de första att sömlöst kombinera musik, TV och telefon-baserade funktioner som intercom och personsökning för att skapa en ny typ av hela-husetunderhållning. Dessa system möjliggjorde att man enkelt kunde röra sig från rum till rum men samtidigt kontrollera och komma åt centralt belägen audio- och videoutrustning.

Idag har ELAN blivit ett av de största företagen för system i villor och kommersiella fastigheter, meddistribution i 58 länder över hela världen, och nästan 30 tekniska patent. Huvudkontoret ligger i Petaluma,Kalifornien.

Kulmen av det tekniska ledarskapet är ELAN g! styrsystem, state-of-the-art hemunderhållning sömlöstintegrerat med säkerhet, klimat, belysning och så vidare. De boende i huset kontrollerar det hela genom ett enkelt, intuitivt gränssnitt på valfri enhet: fjärrkontroll, pekplatta, infälld pekskärm, iPhone, iPad eller PC, var som helst i hemmet eller var som helst i världen. Enhetlig och total kontroll över allt från var som helst – det är kärnan i g!

Kontakta ICON för att köpa eller bli återförsäljare.

 

    Kontakta oss